Ayşe KORKMAZ - Okul Müdürü

1974 yılında Mardin´de doğmuştur. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Mardin´de tamamlayan Korkmaz, 1998 yılında Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümünü bitirmiştir. Meslek hayatına 1998 yılında başlayan Korkmaz, eğitim yöneticiliğine 2010 yılında müdür yardımcısı olarak başlamıştır. Farklı okul türlerinde öğretmenlik, idarecilik ve kurucu müdürlük yapmış olan Korkmaz, Gaziantep Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını 2018 yılında tamamlamıştır. En son 2018 yılında Fatih M.T.A.L ye müdür olarak atanmıştır ve görevini sürdürmektedir. Ayrıca ulusal hakemli dergide makalesi yayınlanmıştır. Korkmaz evli ve bir çocuk annesidir.